0 850 307 47 18
  0 850 307 47 18
Kategoriler
SINAVLAR
Polislik Sınavı
Polislik Sınavı
Polislik sınavı 3 farklı aşamadan oluşan bir sınavdır. Polis olmak isteyenler fiziki ve sözlü sınavlardan, özellikle yazılı sınavlardan geçerler.
Bekçilik Sınavı
Bekçilik Sınavı
Bekçilik sınavı, bekçilik mesleği için adayların yeterli bilgi, beceri ve niteliklere sahip olup olmadıklarının belirlenmesi için yapılan bir sınavdır.
MSÜ Sınavı
MSÜ Sınavı
MSÜ Sınavı, alınacak askeri öğrenci adaylarını belirlemek için ÖSYM tarafından 165 dakikada çözülebilen, ortaöğretim düzeyinde beş seçenekli, 120 çoktan seçmeli sorudan oluşan, 165 dakikada çözülebilen bir sınavdır.
YÖS Sınavı
YÖS Sınavı
Ülkemizde üniversite okumak isteyen yabancı uyrukluların girdikleri sınava TR-YÖS sınavı denmektedir. YÖS sınavı sonuçlarına göre üniversitelere yabancı uyruklu öğrenciler alınmaktadır.
AÖL Kitap Seçimi
AÖL Kitap Seçimi
AÖL kitap seçenekleri arasında ders kitapları, soru bankaları, video destekli ders kitapları, etkinlik kitapları gibi birçok kaynak bulunmaktadır.
 Ders Çalışmaya Konsantre Olmanızı Sağlayacak İpuçları
Ders Çalışmaya Konsantre Olmanızı Sağlayacak İpuçları
Uzuuun paragraf sorularını tek seferde anlayabilmen ve çalışmalarında verimliliğini artırabilmen için özel hayatının da düzenli olması şart.
YKS Yaklaşırken Hangi Öğrencisin
YKS Yaklaşırken Hangi Öğrencisin
Her yıl gerçekleşen bu olağan sınav hadisesi, seni ve çevrendeki herkesi strese sokar, uykularını kaçırır, hanene nur topu gibi bir kaygı doğurur.
KPSS Kitapları
KPSS Kitapları
KPSS kitapları Kamu Personeli Seçme Sınavı müfredatında yer alan konuları içeren kitaplardır. Bu kitaplar öğrencinin alanına göre değişiklik göstermektedir.
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.